Διακόσμηση με φαντασία και πρωτότυπες κορνίζες

Αισθάνεστε την ανάγκη για ανανέωση; Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση βοηθούν να αλλάξει η ατμόσφαιρα του σπιτιού και η διάθεσή μας. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας και διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας με συνδυασμούς από πρωτότυπες κορνίζες, κάδρα και άλλα χρηστικά ή αγαπημένα αντικείμενα. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η φαντασία είναι καλύτερη από την γνώση και στην περίπτωση της διακόσμησης αυτό μάλλον είναι αλήθεια.

Διακόσμηση με πρωτότυπες κορνίζες.Αποφασίστε ποιόν χώρο θα ανανεώσετε. Δεν είναι απαραίτητο να είναι το σαλόνι, μπορεί να είναι η κουζίνα, ο διάδρομος ή το υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε τον τοίχο που θα διακοσμήσετε και αφού κάνετε μια μικρή ή μεγάλη έρευνα αγοράς, διαλέξτε το στυλ που θα υιοθετήσετε : κλασικό, μίνιμαλ, pop, ρετρώ, μποέμ ή το δικό σας προσωπικό στυλ.

Εκτός από το χρώμα, η διακόσμηση των τοίχων είναι καθοριστική για την πρώτη εντύπωση που μας προκαλεί ένας χώρος και την αίσθηση που αποπνέει. Γι΄αυτό βάλτε όλη την έμπνευσή σας. Άλλωστε … και οι τοίχοι πρέπει να έχουν τύχη για να είναι ωραίοι!

Ενδιαφέρουσες προτάσεις και συμβουλές πώς να οργανώσετε το εγχείρημα από την Στεύη στο tsoupress και την Ελεάννα Καποκάκη στο mama365.